Voditeljica Rtl Direkta : Dodijeljena 27. Večernjakova ruža: Emisija godine je ... : U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan.

Voditeljica Rtl Direkta : Dodijeljena 27. Večernjakova ruža: Emisija godine je ... : U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan.. Mojmiru je pokosila druga doza. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan.

U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka!

Nakon pet godina ljubavi je došao kraj: RTL-ovci Mojmira ...
Nakon pet godina ljubavi je došao kraj: RTL-ovci Mojmira ... from www.tportal.hr
No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Na optužbe andreja plenkovića odgovorila je sinoć urednica i voditeljica rtl direkta mojmira. .pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po. Ćamila mičijević i ivana kapitanović. Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka: Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena.

U 11:47 35 komentara 63558 prikaza.

.pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka: Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30! U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom. Ćamila mičijević i ivana kapitanović. I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom.

I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom. U 11:47 35 komentara 63558 prikaza. Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka!

FOTO Mojmira Pastorčić, Massimo, Goran Navojec, Ivana ...
FOTO Mojmira Pastorčić, Massimo, Goran Navojec, Ivana ... from www.tportal.hr
Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka: Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. .pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po.

Mojmira pastorčić vrsna je urednica rtl direkta, a nije joj mrsko sjela ni vruća fotelja zorana kako to i šprajc inače radi, mojmira je sinoćnju odjavu rtl direkta završila istodobno i duhovito i emotivno.

No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan njezin šef zoran šprajc, koji je još uvijek na bolovanju, zajedno s ostatkom redakcije rtl direkta. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Voditeljica rtl direkta prekinula s momkom. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. Ćamila mičijević i ivana kapitanović. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. Mojmiru je pokosila druga doza. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu.

I voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić poslušala je preporuke i izmjerila temperaturu. Voditeljica i urednica rtl direkta odgovorila je na novi premijerov ispad. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Ćamila mičijević i ivana kapitanović. Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30!

Zadarski - #Zoran Šprajc
Zadarski - #Zoran Šprajc from static.slobodnadalmacija.hr
U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: Novinarka, urednica i voditeljica 'rtl direkta' mojmira pastorčić već dulje uživa u romansi s kolegom, sportskim novinarom markom vargekom. No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta. Jelena pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije 'rtl danas', koja se emitira svaki dan u 18:30! Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta.

Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost.

Gošće rtl direkta su dvije od 18 kraljica šoka: Večernjakovu ružu za tv osobu godine osvojila je mojmira pastorčić, voditeljica rtl direkta. Voditeljicu rtl direkta mojmiru pastorčić kolege su uspjeli već idućeg dana, na kraju emisije voditeljica se potpuno iznenadila kad su se u studiju. U 11:47 35 komentara 63558 prikaza. Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena. Последние твиты от rtl direkt (@rtl_direkt). Urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić (37) ne izlaže često svoj privatni život u javnost. U utorak navečer, dok je odjavljivala rtl direkt, mojmira pastorčić požalila se kako joj se taj dan nitko nije sjetio čestitati imendan. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice: Baš mi je dobra mojmira pastorčić kao voditeljica rtl direkta. .pastorčić postao zvijezda rtl direkta vučko se odjednom pojavio u kadru, voditeljica mojmira pastorčić sinoć je vodila posljednji rtl direkt iz svog doma, a on će ostati upamćen i po. Direkt je prisutan uvijek i svugdje, a instagram nije iznimka! No, tako je to kad se emisija radi iz dnevnog boravka, voditeljica rtl direkta to najbolje zna.

Magazin story doznaje kako je mojmira prekinula vezu s kolegom, sportskim novinarom rtl direkt. Rtl direkt sinoć vodilo novo lice:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code